Az oldal a biztonság és a felhasználó élmény érdekében HTTP cookie-kat használ. Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához.

Hírek, események

Választási eredmények

A 2024. június 9-i választás eredményét megállapító határozatok: polgármester választás elérhető itt, képviselő választás elérhető itt, nemzetiségi képviselő választás elérhető itt.

Mozgóurna

A 2024. június 9-i választásokra vonatkozóan a mozgóurna igénylés szabályai, nyomtatványai elérhetők itt.

Jelöltek sorrendje

A Bocföldei Helyi Választási Bizottság a 2024. május 6. napján tartott ülésén kisorsolta a jelöltek szavazólapon való sorrendjét. A polgármester jelöltek sorrendje elérhető itt. Az egyéni listás jelöltek sorrendje elérhető itt. A nemzetiségi jelöltek sorrendje elérhető itt.

Jelölés az önkormányzati választáson

Ajánlóívek igénylése: A 2024. évi általános önkormányzati választás kitűzésétől (2024. március 12.) a jelölt bejelentésére nyitva álló határidőig. Az ajánlóív igénylésére szolgáló (ARÖK jelű) nyomtatvány a jelöltállításhoz szükséges nyomtatványok menüpontban található. Ajánlóívek átvétele:        A szavazást megelőző 50. naptól (2024. április 20.) a jelölt bejelentésére nyitva álló határidőig (2024. április 20-án szombaton ügyeletet tart a Helyi Választási Iroda, ezt követően 22-én hétfőn lesz legközelebb lehetőség az ügyintézésre). Az ajánlási küszöb a jelöltek állításához szükséges ajánlások száma menüpontban található. Jelölt bejelentése:            A helyi önkormányzati képviselő- és polgármesterjelölt bejelentésének határidejével megegyezően 2024. május 6. 16:00 óráig, az ajánlóívek benyújtásával. A határidő jogvesztő. Részletes információk: https://vtr.valasztas.hu/onk2024

Lomtalanítás 2024.

Tisztelt Lakosság! A 2024. április 3. napján sorra kerülő lomtalanítás tájékoztatója elérhető itt.

Óvodai beíratás 2024.

Tisztelt Szülők! A Göcsej Kapuja Bak Óvoda Bocföldei Tagintézményére vonatkozó óvodai beiratkozás részletei elérhetők itt.

Elmaradó elóadás

Tisztelt Érdeklődők! A ma estére meghirdetett előadás ELMARAD!!!! Köszönjük szíves megértésüket! Tisztelettel: Bakos Sándor polgármester