Az oldal a biztonság és a felhasználó élmény érdekében HTTP cookie-kat használ. Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához.

Hírek, események

 Községháza avatás 2019.10.01.

Községháza avatás 2019.10.01.

2019. szeptember 28-án ünnepélyes keretek között került átadásra az új Községháza az érdeklődő lakosság, továbbá a meghívott vendégek körében.

Lendvai Miklós polgármester Úr ünnepi beszédében elmondta, hogy a korábbi épület 1985-ben már állt - először lakóházként, majd közintézményként működött. Nagyon rossz műszaki állapota miatt kellett más megoldást találni az önkormányzat és hivatala elhelyezésére. A képviselőtestület körültekintő, takarékos gazdálkodásának köszönhetően saját forrásból létesült az esztétikus épület. Köszönetet mondott mindenkinek, aki bármilyen módon hozzájárult a Községháza megvalósításához. Vigh László országgyűlési képviselő Úr gratulált az önkormányzat gondos gazdálkodásához és a jó minőségű kivitelezéshez, majd megköszönte a leköszönő polgármester Úr munkáját. A műsorban közreműködtek Balogh Letícia és Rákosa Luca 6. osztályos tanulók. A nemzeti színű szalag átvágásával hivatalosan is átadta rendeltetésének Bocfölde községházát Vigh László országgyűlési képviselő Úr, a kivitelező képviseletében Horváthné Desics Anikó Asszony, valamint Lendvai Miklós polgármester Úr. Az épületet Furján Gellért plébános Úr áldotta meg .

Related Articles