Az oldal a biztonság és a felhasználó élmény érdekében HTTP cookie-kat használ. Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához.

Hírek, események

Koronavírus járvány miatti veszélyhelyzet kihirdetése

Koronavírus járvány miatti veszélyhelyzet kihirdetése

Tisztelt Lakosság!

A Kormány az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó SARS-CoV-2 koronavírus világjárvány következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében Magyarország egész területére 2020. november 4-től veszélyhelyzetet hirdetett ki.

A Lakosság ügyeinek intézése fontos, ezért a hivatali ügyintézést továbbra is biztosítjuk, a megbetegedések megelőzése érdekében azonban korlátozásokat kell bevezetnünk.

Arra kérjük ügyfeleinket, hogy személyes megjelenés előtt ügyintézőinkkel a 92/581-051 telefonszámon egyeztetni szíveskedjenek.

A járvány terjedésének megakadályozása érdekében kérjük, hogy csak halaszthatatlan, azonnali ügyintézést igénylő ügyekben keressék fel a Hivatal munkatársait. Amennyiben erre lehetőségük van - hivatalos ügyeiket elsősorban elektronikus úton intézzék. Az elektronikus ügyintézési felület az önkormányzat honlapjáról elérhető.

Kérelmeiket bedobhatják a hivatal ajtaja mellett lévő postaládába.

Amennyiben a kérelmük hiányosan került kitöltésre, ügyintézőink keresni fogják Önöket, ezért a telefonszámunkat a kérelmen minden esetben tüntessék fel.

Hivatalos ügyeik intézésével kapcsolatban   felmerülő kérdéseikkel forduljanak ügyintézőinkhez a fenti telefonszámon, vagy email-ben, a jegyzo.bocfolde@zipmail.hu címen.

Amennyiben Bocfölde község polgármesterét az ügyfélfogadási idejében kívánják felkeresni, kérjük 30/204-7458 telefonszámon időpontot szíveskedjenek egyeztetni!

A járvány intenzitásának, a megbetegedések számának csökkentése érdekében kérünk mindenkit a szabályok betartására!

Bocfölde, 2020. november 5.

                                                                                                                      Császár László sk.
 jegyző     

Related Articles