Az oldal a biztonság és a felhasználó élmény érdekében HTTP cookie-kat használ. Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához.

Hírek, események

Ravatalozó felújítás

     Tisztelt Lakosság!

     Mint arról már korábban tájékoztattuk Önöket, sikeres pályázatot nyújtottunk be a Magyar Falu Program keretében a ravatalozó felújítására. Az elmúlt évek során a ravatalozó épület állaga olyan mértékben leromlott, hogy a kisebb mértékű felújítást már nem tartottunk kielégítőnek. Azért, hogy az épület megfeleljen a mai kor igényeinek, illetve kielégítse az alapvető kegyeleti elvárásokat, a teljes átépítés mellett döntött az Önkormányzat.

Ennek keretében a ravatalozó iránya megfordul, teljes tetőcsere, új hideg burkolat készül a belső helyiségekbe, festés, teljes villamos hálózat, gépészeti vezetékek cseréje valósul meg. Emellett új nyílászárok kerülnek beépítésre, a külső térburkolat kiépítése, illetve a temetésre érkezők számára egy új tér kialakítása a terv.

Minden igyekezetünk ellenére egy ilyen mértékű felújítás nem valósítható meg nehézségek nélkül. Biztosítanunk kell a kivitelező számára a munkaterületet, valamint ez idő alatt is a temetkezések zavartalan lebonyolítását. Azért, hogy a munkafolyamatok tervezhetők legyenek, illetve megfelelő időben és állapotban tudjuk biztosítani a temetkezések idejére a helyszínt, a kivitelezés idejére korlátozásokat kell bevezetnünk, melyért előre is szíves megértésüket kérjük.

A kivitelezés kezdete: 2023. 03. 06. hétfő.

A kivitelezés tervezett befejezése: 2023. 06. 30.

A kivitelezés ideje alatt a következő kérésünk van a Tisztelt Lakosság felé:

  • temetkezéseket minden héten csütörtökre vagy péntekre tervezzék;
  • a temetkezések pontos idejét előre egyeztetni szükséges Bakos Sándor polgármesterrel a 0630/204-7458 telefonszámon;
  • Gellért Atyával egyeztettünk, hogy lehetőleg számunkra a csütörtök, pénteki napokat preferálja;
  • ravatalozás a jelenlegi teraszon lehetséges szabadtérben, vagy az önkormányzat által biztosított sátor alatt.

Köszönjük türelmüket és megértésüket!

Related Articles